čtvrtek 21. února 2013

krásná ale čínská

Je plesová sezóna, to víme. Nedávno mě čekal důležitý ples a na poslední chvíli jsem si vzpomněla, že vlastně potřebuju pinetky do vlasů. No jo... Kde je vzít? Krize a nedostatek trpělivosti jsou zloději předsevzetí. Koupila jsem si sadu ve vietnamském krámku, samozřejmě made in China. Celý den jsme přemýšlely, jestli se pinetky dají vůbec sehnat nečínské.
O týden později jsem se ocitla v DM. Byla jsem mile překvapena. Našla jsem zde pinetky a spoustu dalších pomůcek vyrobených v Evropě. Ještě zkusím pátrat, jestli to není jen habaďůra, ale vzhledem ke zkušenostem, které s DM mám, se mi chce jim věřit. Tak teď mám pinetek zase na nějakou dobu přímo dostatek. :o)
A mám ještě jednu ohromující novinku. Pozorný čtenář si všiml, že mám slabost pro Lindex, no a osud tomu chtěl? Možná i Lindex sám, že jsem teď objevila spodní prádlo vyráběné v Bangladéši a Indonésii. Jedno z nich je dokonce i z biobavlny. (zase se mi chce jim věřit.. ) Úžasné.. Musím dodat, že vypadá moc hezky a hlavně, že se moc příjemně nosí.. Vzplanutí na první pohled. Teď už jen aby začali šít taky zase něco v Evropě a budu v sedmém nebi. :o)
Tibetu zdar!