pondělí 10. prosince 2012

Moje botasky se vyrábí ve Skutči

Trampoty s běžeckými botami pokračují. Vypadá to ale, že docela slibně, zástupkyně firmy mě informovala o tom, že 90% jejich obuvi se skutečně vyrábí ve Skutči a zbylých 10% ve spolupráci českých modelářů se zahraničím. Zajímalo mě, co znamená zahraničí a jak je to konkrétně s botami, které jsem si vybrala. Co znamená zahraničí, jsem se nedozvěděla, dozvěděla jsem se ale, že mé boty se vyrábí ve Skutči. Nevím, co konkrétně to znamená, zda se i všechny části boty vyrábí také tam. Mám se v tom ještě hrabat? Nebo mám zůstat ve sladkém nevědomí a mít na čem běhat? :o)
On ale stejně mezitím vznikl další problém, který tkví v tom, že jsem se na názor sportovce zeptala i jiného sportovce a ten mě rozhodně obeznámil s tím, že si musím pořídit něco úplně jiného a k tomu i nové lyže a vázání, původní sportovec doporučil znovu své doporučení a taky to, abych ozkoušela lyže, zda jsou opravdu tak špatné, jak se obává druhý sportovec, takže nákup bot se odkládá do vyzkoušení starých běžek. :o)
Botasky jsou tak jako tak má nejspíš jediná šance jak neběhat bosky. Přeji všem úspěšný lov dárků z lásky darovaných... :o)